онлайн тест за бременност безплатен No Further a Mystery

Wiki Article

Хубава статия Не ми харесва За да продължите е необходимо да влезете в системата.ВходОтмени

Умора и сънливост – заради повишените нива на прогестерон

След като семената се накиснат в урината, се наблюдават внимателно. Оставят се цяла нощ. Ако има покълнали, жената е бременна. Покълването на пшеничните семена показват раждането на момиче. Ако покълнат семена на ечемик, това е признак за раждането на едно момче. Все още няма логично обяснение на резултатите от този метод.

 Ако докторът препоръчва да се въздържате от интимност? Това не е повод да се разстройвате. Отказът е свързан със здравето на вашето бъдещо дете.

Тестът с аналгин е на същия принцип като този със сода бикарбонат. Към събраната урина прибавете един стрит аналгин.

са причината за подвеждащи и неточни резултати от теста.

 Още проблеми: забелязвате, че вашето тяло се променя - коремът расте, гърдите стават болезнени, а понякога great site при възбуда от тях може да тече коластра.

За да разберете дали очаквате дете, трябва да уринирате върху жаба или да й инжектирате урината си. Ако до едно денонощие забележите, че тя има яйца, това означава, че резултатът е положителен. В противен случай той е негативен.

И все пак не трябва да се отказвате от секса (даже и ако не ви носи особена радост). Посъветвайте се с доктор и ако той каже, че няма противопоказания за близост, не отхвърляйте съпруга си. Споделяйте с половинката си, когато се почувствате малко по-комфортно и използвайте тези светли промеждутъци за интимност.

За всяка жена най-важното по време на бременността е page грижата за бъдещото бебе.

Фантастичен трик за бързо белене на печени чушки За дома Цветя

Внимание Ето защо късните хранения са опасни за вашето здраве

Изгаряне след пилинг - какво да се прави и как more info да се лекува

Що се отнася до по-късните дати, когато нивото на хормона вече е достатъчно високо, ефективността по никакъв начин няма да бъде свързана с времето на деня.

Report this wiki page